Skip to main content

Σαμαράς: Βρισκόμαστε σε περίοδο αναταράξεων

Βρισκόμαστε σε μία περίοδο αναταράξεων, δήλωσε από το Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται, ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συναντάται με φορείς του νομού.

Βρισκόμαστε σε μία περίοδο αναταράξεων, δήλωσε από το Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται, ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συναντάται με φορείς του νομού. Νωρίς το πρωί ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γ. Μαρινάκη, και τον μητροπολίτη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου, Ευγένιο.

Με τον δήμαρχο συζήτησαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης ζητήματα για τα οικονομικά των δήμων.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Δημήτρη Αβραμόπουλο, και τη βουλευτή του κόμματος στο νομό, Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Γιάννη Πλακιωτάκη από το νομό Λασιθίου και τους βουλευτές της ΝΔ από τα Χανιά, κ. Βιρβιδάκη και Βολουδάκη, επισκέφθηκε το μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ευγένιο, με τον οποίο μίλησαν για το προνοιακό έργο της ιεράς μητρόπολης.

«Θέλω να πάω στο Αρκάδι να το επισκεφθώ, το θέλω εδώ και χρόνια» δήλωσε ο κ. Σαμαράς. Ερωτώμενος από τον οσεβασμιότα μητροπολίτη αν έχει το χρόνο να επισκεφθεί εντός της ημέρας το Αρκάδι, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Επιστρέφω αύριο στην Αθήνα διότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο αναταράξεων».

Ακολούθως ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στην παλιά πόλη και στο εμπορικό κέντρο, όπου επισκέφθηκε καταστήματα και συνομίλησε με τον κόσμο.

Στις 12:30 θα επισκεφθεί το σπίτι του Νίκου Ξυλούρη στα Ανώγεια και λίγο αργότερα θα επισκεφθεί την κτηνοτροφική μονάδα των Ανωγείων. Στις 13:15 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ανωγείων, Σ.Κεφαλογιάννη.

Στις 07:30 το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας την Τρίτη, σε φορείς των Χανίων στο Τεχνικό Επιμελητήριο, είπε ότι το μνημόνιο αποτελεί «λαθεμένη συνταγή που χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, εφόσον υπάρχει σχέδιο, πίστη και επιμονή θα τα καταφέρουμε.

 

Τελευταία ενημέρωση: 12:30