Skip to main content

Σαμαράς: Από την μπλόφα στην παραπλάνηση ο πρωθυπουργός

Για μυστική ατζέντα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Αντ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι από τη μπλόφα πήγε στην παραπλάνηση για να αποφύγει να πάρει το μήνυμα του ελληνικού λαού.
Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από τη Χίο ο Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον για μυστική ατζέντα. «Ο κ. Παπανδρέου από την μπλόφα πήγε στην παραπλάνηση πάντα με τον ίδιο στόχο, να αποφύγει να πάρει το μήνυμα του ελληνικού λαού και να αλλάξει πορεία» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να στείλουν πιο ισχυρό μήνυμα την δεύτερη Κυριακή.

«Μετά τον εκβιασμό και την μπλόφα της πρώτης Κυριακής ο κ. Παπανδρέου άλλαξε και πάλι γραμμή και θυμήθηκε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά πως η ψήφος τους την επόμενη Κυριακή θα είναι η πιο αποφασιστική απάντηση στα νέα μέτρα του μνημονίου που έρχονται».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα για την περιφέρεια Β. Αιγαίου του κ. Π. Βογιατζή, λέγοντας ότι «διαθέτει ικανότητες και αγάπη για την Χίο και για το Β. Αιγαίο καθώς και σχέδιο και εμπειρία για τις σκληρές ώρες που διέρχεται ο τόπος.