Skip to main content

Σάλος με τον συνδικαλιστή που «πάτησε» πάνω στον Άγνωστο Στρατιώτη

Φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται ή τη σημασία του μνημείου, βεβηλώνοντάς το, αφού πατά πάνω, παίζοντας αμέριμνος με το κομπολόι του

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει από εχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία που απεικονίζει έναν άνδρα να πατά, με θράσος, πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κατά τη διαμαρτυρία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έξω από τη Βουλή, για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος πιθανώς είναι συνδικαλιστής, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το πού βρίσκεται ή τη σημασία του μνημείου, βεβηλώνοντάς το, αφού πατά πάνω, παίζοντας αμέριμνος με το κομπολόι του.

Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral και να κυκλοφορήσει σε δεκάδες λογαριασμούς. «Ο άγνωστος στρατιώτης νιώθει χρήσιμος για τον Νεοέλληνα στην τοποθεσία Σύνταγμα», «Ήρθαν τα μνημόνια και δεν μπορούμε να παίξουμε το κομπολόι μας με άνεση να πούμε», «Ο άγνωστος κομπολογοπαίχτης της ΔΕΗ», «Άγνωστος στρατιώτης vs γνωστού λαμογιοσυνδικαληστή…», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, τη φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η εικόνα της παρακμής της Ελλάδος σε μία φωτογραφία... δείτε την απάθεια με την οποία πατά το πόδι του ο βέβηλος...».