Skip to main content

Σάλκε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Με το ένα πόδι στον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Σάλκε στην Γερμανία.

Πολύ κοντά στον πέμπτο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επικράτησαν με 2-0 της Σάλκε στην «Αρίνα ΑουφΣάλκε» και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη μίας θέσης στο Γουέμπλεϊ. Οι Άγγλοι ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με το τελικό σκορ να τους αδικεί αφού θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Νόιερ ο οποίος αποσόβησε πολλά τέρματα για τους γηπεδούχους με εξαιρετικές επεμβάσεις. Τα γκολ σημείωσαν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκιγκς (67') και ο Ρούνεϊ (69').

 
Οι συνθέσεις:
 
ΣΑΛΚΕ: Νόιερ, Ουτσίντα, Ματίπ, Μέτσελντερ, Σάρπεϊ (73' Εσκουδέρο), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φαρφάν, Μπάουμγιοχαν (53' Κλούγκε), Χουράδο (83' Ντράξλερ), Ραούλ, Εντού
 
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Φαν ντερ Σαρ, Φάμπιο, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Παρκ (73' Σκόουλς ), Ρούνεϊ (83' Νανί), Χαβιέρ Ερνάντες (73' Άντερσον)