Skip to main content

Σακελλαρίδης: Ακόμη δεν υπάρχει νέο σχέδιο στο τραπέζι

Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπορεί να γίνει δεκτό το κείμενο των Θεσμών.

Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εξηγώντας ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή νέο σχέδιο στο τραπέζι.

Σχολιάζοντας την πρόταση των δανειστών, τόνισε ότι αυτό το κείμενο δεν μπορούσε να γίνει δεκτό, ενώ έκανε λόγο για παιχνίδι διαρροών και εντυπώσεων που η κυβέρνηση δεν θέλει να ακολουθήσει.

«Συζητήσαμε με τους θεσμούς επί συγκεκριμένου κειμένου», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να αφήσει τη χώρα ξεκρέμαστη.

Αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τόνισε έγινε με πρωτοβουλία και των δύο. «Και οι δύο επιθυμούσαν να επικοινωνήσουν», συμπλήρωσε.

«Δεν πιστεύω ότι είναι λογικό να επιμείνουν σε μια πρόταση που γνωρίζουν ότι δεν περνάει από το κοινοβούλιο», υπογράμμισε ο κ. Σακελλαρίδης.