Skip to main content

Σάκχοφ: Να προσέξουμε τον ρυθμό αλλά και την άμυνά μας (video)

Ο Ουκρανός μέσος του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να κάνει υποδείξεις στον Αλεξκάνταρ Στανόγεβιτς αναφορικά με τους συμπατριώτες του

Για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ αύριο στο Κίεβο εναντίον της Ολιμπίκ Ντόνετσκ μιλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο Εβγέν Σάκχοφ υπογραμμίζοντας όμως πως δεν θα κάνει υποδείξεις στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αναφορικά με τους συμπατριώτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του «Δικεφάλου»:

«Πάντα είναι μεγάλη χαρά να γυρίζεις στην πατρίδα σου και ειδικά να παίζεις σε ένα θρυλικό γήπεδο σαν κι αυτό. Σε γενικές γραμμές έχουμε μιλήσει για την ομάδα και το παιχνίδι. Η Ολιμπίκ έχει παίξει ήδη παιχνίδια που προσφέρουν χώρο για εύρεση πληροφοριών για το παιχνίδι. Άλλωστε δεν είμαι προπονητής και δεν μου πέφτει λόγος να λέω στον προπονητή μου τι να κάνει. Έχω ανταλλάξει μηνύματα με κάποιους παίκτες που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Έχουμε μελετήσει την Ολιμπίκ, πρέπει να προσέξουμε το ρυθμό μας, δεν θα πρέπει να δεχτούμε γκολ, αλλά να σκοράρουμε εμείς. Αυτή είναι η συνταγή και η γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Ο Ουκρανός διεθνής ρωτήθηκε για το γκολ που είχε πετύχει το Μάιο του 2016 κόντρα στην Ολιμπίκ. «Θυμάμαι πως το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Ντνίπρο ήταν απέναντι στην Ολιμπίκ και είχα σκοράρει, αλλά δεν είχαμε κερδίσει (1-1)», ανέφερε.

Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα είπε: «Μου αρέσει η Ελλάδα, περνάω πολύ καλά εκεί και είναι τιμή μου να παίζω για μια τόσο δυνατή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ».

Κληθείς να συγκρίνει ελληνικό και ουκρανικό πρωτάθλημα, είπε: «Είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτό. Έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποιες διαφορές. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιο από τα δύο είναι πιο δυνατό».