Skip to main content

Σάιμπερτ: Η αποθεραπεία μου και η march madness του NCAA

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ δήλωσε πως θέλει να είναι έτοιμος στα playoffs και γι' αυτό τον λόγο δουλεύει τόσο εντατικά στην αποθεραπεία του

Μία επικοινωνία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του επίσημου application ΡΑΟΚ BC Match Program ξεκίνησε από σήμερα ο Τζόρνταν Σάιμπερτ και θα ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση για την πορεία της αποθεραπείας του, το πώς βιώνει το διάστημα της απουσίας του από την δική του οπτική γωνία, αλλά και θέματα επικαιρότητας που τον απασχολούν, όπως για παράδειγμα την March Madness του NCAA, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πατρίδα του.

«Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με την μέρα. Συνεχίζω την αποθεραπεία καθημερινά και περιμένω τα νεότερα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθώ για να δω σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται ο ώμος μου.

Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τις προσπάθειες των συμπαικτών μου από την τηλεόραση ή από τον πάγκο. Παρακολούθησα τον αγώνα με την Τενερίφη από την τηλεόραση μαζί με τον Νέιθαν Σόμπεϊ και όταν είδα τον Κιθ να τραυματίζεται, ένιωσα ακόμα πιο έντονη την επιθυμία να μπω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Θέλω πάρα πολύ να είμαι έτοιμος στα playoffs. Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω τόσο εντατικά στην αποθεραπεία. Ευχαριστώ τον Θεό που το τραύμα μου δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο φοβηθήκαμε όλοι στην αρχή. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να είμαι έτοιμος στα playoffs και να βοηθήσω την ομάδα μου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά δεν θέλω να ρισκάρω κάποια υποτροπή».