Skip to main content

Ryanair:Νέα προσφορά για πτήσεις από και προς Αθήνα - Μόνο για 24 ώρες

Η προσφορά περιλαμβάνει 15% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια από και προς την πρωτεύουσα, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 8 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου

Νέα 24ωρη προσφορά, με 15% έκπτωση σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από/προς Αθήνα, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 8 Ιουνίου και 15 Ιουλίου 2016, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε όλα τα διεθνή δρομολόγια προς/από Αθήνα, Βέλγιο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Κύπρο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Σλοβακία, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24 Μαΐου) μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Η Κιάρα Ραβάρα, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair, δήλωσε: «H Ryanair εξακολουθεί να αναπτύσσει δρομολόγια στην Ελλάδα και για να γιορτάσουμε ρεκόρ κρατήσεων στο ενισχυμένο καλοκαιρινό μας δίκτυο, προσφέρουμε 15% έκπτωση σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από Αθήνα. Η προσφορά αφορά ναύλους από/προς Αθήνα, Βέλγιο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Κύπρο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Σλοβακία, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 8 Ιουνίου και 15 Ιουλίου.

»Αυτό το καλοκαίρι, οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 19 συναρπαστικούς προορισμούς από Αθήνα αλλά θα πρέπει να το κάνουν κράτηση σύντομα καθώς η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες.

»Οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν κράτηση για μία low cost καλοκαιρινή απόδραση στο www.ryanair.com πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24 Μαΐου)».