Skip to main content

Ryanair: Πασχαλινή προσφορά με ναύλους από 19,99 ευρώ για 900 πτήσεις

Η Πασχαλινή προσφορά της εταιρείας ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (18 Απριλίου)

Νέα Πασχαλινή προσφορά με ναύλους από 19,99 ευρώ σε 900 δρομολόγια ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair.

«Εκατομμύρια πελάτες επιλέγουν την Ryanair για τα Πασχαλινά τους ταξίδια, με την Βαρκελώνη, το Φάρο, την Κρακοβία και την Ρώμη να συγκαταλέγονται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η Πασχαλινή προσφορά της Ryanair ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (18 Απριλίου) μέσω του Ryanair.com.

Ο Ρόμπιν Κίλι της Ryanair δήλωσε: «Οι πελάτες μας επιλέγουν ολοένα και περισσότερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς για τις Πασχαλινές διακοπές τους και με την νέα μας προσφορά μπορείτε ακόμα να κάνετε κράτηση για μία Πασχαλινή απόδραση.

» Απελευθερώνουμε ναύλους από μόνο 19.99€ σε 900 δρομολόγια, για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (18 Απριλίου). Καθώς οι χαμηλοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να μπούνε τώρα στο www.ryanair.com και να κάνουν κράτηση για μία Πασχαλινή απόδραση».