Skip to main content

Ryanair: Νέα προσφορά «100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα»

Οι θέσεις σε προσφορά είναι διαθέσιμες σε 78 διαφορετικές χώρες στο δίκτυο της εταιρείας - Ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα μία νέα προσφορά για τις «100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα» στο δίκτυό της.

Με 50.000 θέσεις σε προσφορά των 9.99€ για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κράτηση για τη χειμερινή τους απόδραση και να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.

Οι θέσεις σε προσφορά είναι διαθέσιμες σε 78 διαφορετικές χώρες στο δίκτυο της Ryanair, αλλά οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα (24:00) της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου για να προλάβουν.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Μετράμε αντιστρόφως 100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και για να το γιορτάσουμε, απελευθερώνουμε 50,000 θέσεις σε 78 διαφορετικά δρομολόγια της Ryanair με 9.99€ μόνο, για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο. Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, οπότε οι πελάτες μας θα πρέπει να επισκεφθούν σήμερα την ιστοσελίδα μας και να κανουν κράτηση για την επόμενη χειμερινή τους απόδραση.”