Skip to main content

Ryanair: Αύξηση κατά 11% της επιβατικής κίνησης τον Ιούνιο

Ο συντελεστής πληρότητας της αεροπορική εταιρία Ryanair αυξήθηκε κατά 1 ποσοστιαία μονάδα, σε 94%, έναντι 93% τον ίδιο μήνα του 2015.

Κατά 11% αυξήθηκε η κίνηση για τον μήνα Ιούνιο της αεροπορική εταιρία Ryanair της Ευρώπης, μεταφέροντας 10,6 εκατ. επιβάτες, παρά τις απεργίες.

Σύμφωνα με τα τα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης και πληρότητας ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά 1 ποσοστιαία μονάδα σε 94%, έναντι 93% τον ίδιο μήνα του 2015. Η ετήσια επιβατική κίνηση μέχρι τον Ιούνιο αυξήθηκε κατά 16% σε 109.6 εκ πελάτες.

«H επιβατική κίνηση Ιουνίου της Ryanair αυξήθηκε κατά 11% σε 10.6 εκ πελάτες, ενώ ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα αγγίζοντας το 94%. Τον Ιούνιο παρατηρήσαμε ρεκόρ πληρότητας, προσφέροντας τους χαμηλότερους ναύλους, παρά τις απεργίες των Γάλλων ΕΕΚ. Παράλληλα, παροτρύνουμε για ακόμα μία φορά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει μέτρα ώστε να μειώσει το αντίκτυπο των απεργιών προς τους επιβάτες και την ενιαία Ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε ο Kenny Jacobs της Ryanair .