Skip to main content

«Ρουκέτες» Πολάκη κατά ΜΜΕ: Θα σας περιθάλψουμε τζάμπα

O κ. Πολάκης σχολιάζει τη δημοσιογραφική καλύψη, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ως «ταϊσμένα απο ΚΕΕΛΠΝΟ Novartis και άλλες φαρμακευτικές παπαγαλάκια».

«Παπαγαλάκια» αποκαλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπολύοντας επίθεση κατά του δημοσιογραφικού κόσμου με αφορμή την κάλυψη των γεγονότων για τα τεκταινόμενα στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

O κ. Πολάκης σχολιάζει τη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων κατηγορώντας τα ΜΜΕ ως «ταϊσμένα απο ΚΕΕΛΠΝΟ, νοβάρτις και άλλες φαρμακευτικές παπαγαλάκια σε συγχορδία σήμερα για να καλύψουν την τεράστια ήττα που υπέστη χθες η πολιτική διαπλοκή των Σαμαροβενιζέλων και των αδωνοστουρναραίων!!!!!»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διαφωνώντας με την προβολή από τα ΜΜΕ της αντίδρασης του Παναγιώτη Πικραμμένου κατά την ομιλία του στη Βουλή για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis και αντιστοίχως των ομιλιών του Αντώνη Σαμαρά και του Άδωνι Γεωργιάδη, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους λέει ότι «Εχει πέσει πείνα στα αφεντικά σας το ξέρουμε, αλλα τόσο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που σας εχει πιάσει εναντίον μας μάλλον σας χρειάζεται Ψυχιατρική στήριξη. Μην σας νοιάζει, παρά το ότι δεν μπορείτε να φέρετε τα καβατζωμενα μαύρα απο εκεί που ταχετε κρύψει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ!!!!»