Skip to main content

Ροπαλιά του Ηρακλή, έριξε στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό (video)

Χάρη στο γκολ του Βέλλιου από το πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο.

Με τον καλύτερο τρόπο θα γιορτάσει τα 107α γενέθλιά του ο Ηρακλής, τα οποία «κλείνει» την Κυριακή (29/11).

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόλγειο στάδιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Σε μία από αυτές ο Βέλλιος με όμορφη ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιλ (23’), βάζοντας «φωτιά» στις κερκίδες.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο, ανέβασε στροφές προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Στο 79’ ήρθε η καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων με τον Νίνη να κάνει το γύρισμα και τον Καρέλη να προσπαθεί να σκοράρει με τακουνάκι, ωστόσο ο Χουάντερσον είχε αντίθετη άποψη.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (76′ Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87′ Περόνε), Πασάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος (73′ Μαρινάκης), Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν, Ατζαγκούν (58′ Νίνης), Αμπέιντ (86′ Κλωναρίδης), Μπεργκ, Καρέλης