Skip to main content

Ροντρίγκες: Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να αναπτυχθώ σαν άνθρωπος

Ο Καποβερντιανός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο του Βορρά και αγαπήθηκε από τους οπαδούς του.

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γκάρι Ροντρίγκες σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της Γαλατασαραϊ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καποβερντιανός επιθετικός:

«Η μεγαλύτερη ομάδα που αγωνίστηκα πριν την Γαλατασαράι, ήταν ο ΠΑΟΚ. Και οι δυο ομάδες με βοήθησαν να αναπτυχθώ σαν άνθρωπος. Ήμουν πολύ χαρούμενος που έπαιζα εκεί και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Αγαπήθηκα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που θέλω να συνεχιστεί στην Γαλατασαράι...».

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Στην πρώτη μου χρονιά, ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ. Εργάζεται συνεχώς σκληρά για την ομάδα του. Είναι πολύ επαγγελματίας και πολύ πεινασμένος και θέλει να «κερδίζει» τους νέους παίκτες. Έχει καλό χαρακτήρα. Ένας καλός άνθρωπος... Ποτέ δεν είχα προβλήματα μαζί του».

Για τη Γαλατασαραϊ: «Έχω ένα συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με την Γαλατασαράι. Η πρώτη μου προτεραιότητα εδώ είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου».