Skip to main content

Ροντρίγκες: Είχαμε τη σωστή νοοτροπία και πήραμε αυτό που θέλαμε

Ο επιθετικός του Δικεφάλου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποια προτίμηση στους «32» ενώ δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε

Στη σωστή νοοτροπία που επέδειξε ο ΠΑΟΚ σήμερα στάθηκε με δηλώσεις του στον ΟΤΕ TV μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καποβερντιανός άσος στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το γκολ στη Φλωρεντία και το σημερινό που βοήθησαν πολύ στην πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν δύο πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, για το σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τη νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο και με καλή απόδοση: «Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα, είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Σήμερα όμως παίζαμε στην έδρα μας και ήταν το δικό μας παιχνίδι. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το αν προτιμάει κάποιον στους «32»: «Δεν έχω κάποια προτίμηση. Να δούμε πρώτα ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε, να δούμε ποιος θα έρθει και έπειτα θα το συζητήσουμε».