Skip to main content

Rolling Stones: Νέα περιοδεία το 2024 για το θρυλικό συγκρότημα

Σε 16 πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά θα εμφανιστεί το θρυλικό συγκρότημα

Το συγκρότημα των Rolling Stones με επικεφαλής τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ θα εμφανιστεί σε 16 πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά, μεταξύ αυτών στο Λας Βέγκας, Σικάγο, Μασαχουσέτη, Κλίβελαντ, Λος Άντζελες όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Σκοπός είναι να προωθήσουν το 24ο άλμπουμ τους με τίτλο «Hackney Diamonds» που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το θρυλικό γκρουπ εμφανίστηκε τον περασμένο μήνα, σε κλαμπ του Γουέστ Σάιντ του Μανχάταν, παρουσιάζοντας το νέο τους άλμπουμ. Έπαιξαν για 25 λεπτά, ερμηνεύοντας έξι τραγούδια ενώπιον 500 προσκεκλημένων. Όπως αναφέρει το Variety το «Hackney Diamonds» είναι το πρώτο άλμπουμ που ηχογραφεί η μπάντα μετά τον θάνατο του ντράμερ Τσάρλι Γουότς, το 2021.

Η περιοδεία των Rolling Stones ξεκινά από το Χιούστον στις 28 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Ήδη εδώ και μερικές μέρες οι Rolling Stones άφηναν μηνύματα σε ανύποπτα μέρη και υπό περίεργες συνθήκες και πολλοί είχαν καταλάβει ότι σύντομα θα ανακοίνωναν την περιοδεία τους.

Το λογότυπό τους εμφανιζόταν παντού. Στο Ντένβερ, εμφανίστηκε ένα τεράστιο κόκκινο και μαύρο πανό που έδειχνε τη σήμανση της μπάντας στο Empower Field στο Mile High. Στο Κλίβελαντ, το λογότυπο εμφανίστηκε στον Πύργο του Τερματικού στο αεροδρόμιο και στο Στάδιο Μπράουνς, καθώς και σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Miss You».

Πηγή: naftemporiki