Skip to main content

Ρόδος: Εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε πανηγύρι και τους προπηλάκισαν

Δεκάδες επισκέπτες στο πανηγύρι των Μαριτσών τους αποδοκίμασαν - Η αστυνομία φυγάδευσε τους τρεις εφοριακούς προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα

Άγριος προπηλακισμός εφοριακών στο νησί της Ρόδου σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πανηγύρι των Μαριτσών.

Όλα ξεκίνησαν όταν τριμελής ομάδα εφοριακών πήρε εντολή από την υπηρεσία να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους στο πανηγύρι με αποτέλεσμα δεκάδες Ροδίτες να τους αποδοκιμάσουν.

Κατά την εφημερίδα Ροδιακή, μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία την οποία και κάλεσε το κλιμάκιο των εφοριακών ύστερα από τους ύβρεις και τον προπηλακισμό που δέχτηκε.

Περιπολικό του Α.Τ. Ιαλυσού έφθασε στο σημείο και στην κυριολεξία φυγάδευσε τους τρεις εφοριακούς προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο περιστατικό παρεμπόδισης φορολογικού ελέγχου που συμβαίνει στη Ρόδο, μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.

Για το σοβαρό περιστατικό ενημερώθηκε το υπουργείο Οικονομικών, καθώς στο κλιμάκιο συμμετείχαν και στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία και να ενημερωθεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.