Skip to main content

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Δημήτρης Λημνιός - Εκτός για περίπου έξι μήνες

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό του - Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού.

Ο διεθνής εξτρέμ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στο ματς με την Κύπρο για το Nations League. Στο 90ο λεπτό κι ενώ η Εθνική ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ διεκδίκησε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Ο ποδοσφαιριστής πάτησε άτσαλα με το δεξί του πόδι κι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο Δημήτρης Λημνιός αποχώρησε με φορείο και το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό του. Ο παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείο και το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Σημειώνεται ότι η Εθνική έχει ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση για το Nations League αυτόν τον μήνα. Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται το Κόσοβο στις 12 Ιουνίου και με νίκη καπαρώνει την πρωτιά του ομίλου.