Skip to main content

Μπεϊτάρ-ΠΑΟΚ: Ρίψεις αντικειμένων από τους Ισραηλινούς, ποτήρι βρήκε στο πρόσωπο τον Νάρεϊ!

Με διακοπή του αγώνα απειλείται η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στα Ιεροσόλυμα, μετά και τις συνεχείς ρίψεις αντικειμένων των Ισραηλινών φιλάθλων σε παίκτες του «δικεφάλου του βορρά»

Στην... καυτή και… αφιλόξενη έδρα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Conference League.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, οι οπαδοί των γηπεδούχων ξεκίνησαν τα παρατράγουδα, πετώντας συνεχώς αντικείμενα στους παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά».

Ενδεικτικό είναι πως η πρώτη διακοπή στο ματς ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό, με τους Ισραηλινούς να πετούν ποτήρια και αναπτήρες στους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς, που βρέθηκαν κοντά στην εξέδρα για την εκτέλεση ενός φάουλ.

Μάλιστα, μέχρι το 20ό λεπτό -και με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 1-0 με το αυτογκόλ της χρονιάς- ο διαιτητής είχε διακόψει το παιχνίδι τουλάχιστον τρεις φορές!

Στη συγκεκριμένη φάση, μάλιστα, ο Κάλεντ Νάρεϊ βρέθηκε στο έδαφος μετά από ποτήρι, που τον βρήκε στο πρόσωπο, με τον διαιτητή να προειδοποιεί πως αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα διακόψει το ματς.

Πηγή: www.sport-fm.gr