Skip to main content

Ρέι: Παθιασμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα

O κίπερ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής προσπαθώντας να μάθει σταδιακά την κουλτούρα του συλλόγου και των οπαδών

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, την πρώτη του εμπειρία από την Ευρώπη αλλά και τη ζωή στην Ελλάδα μίλησε στα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Ροντρίγκο Ρέι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» στην ιστοσελίδα «de un rincon bodeguero»:

«Κατ’ αρχάς θα πρέπει να πω, πως είμαι σε διαδικασία προσαρμογής ακόμη. Αλλά καθημερινά, με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται ευκολότερο. Μαθαίνω σταδιακά την κουλτούρα και του συλλόγου και των οπαδών. Είναι πάντα ωραίο να γνωρίζεις νέα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω για το πρωτάθλημα, είναι πως ξεχωρίζει για το πάθος του…»

Για τις διαφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου με αυτό της Αργεντινής: «Υπάρχουν παρόμοια πράγματα αναφορικά με το περιβάλλον, την ενέργεια των ανθρώπων, το πάθος που τους διακρίνει. Η ομάδα που ανήκω έχει πολλούς οπαδούς που είναι παθιασμένοι γι΄αυτήν. Από άποψη ανταγωνισμού, το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι πιο ομοιόμορφο. Εδώ υπάρχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες, μία από τις οποίες είναι ο ΠΑΟΚ, οι οποίες διαφέρουν από τις υπόλοιπες».

Για την εμπειρία του Europa League: «Δεν φτάσαμε όσο μακριά θα θέλαμε και θα μπορούσαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη, σε ένα τέτοιο τουρνουά, και ήταν πολύ καλή».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Είμαστε στη δεύτερη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη έχει δρόμο καθώς διαρκεί μια ολόκληρη σεζόν».