Skip to main content

Ρεάλ-Ατλέτικο και Μονακό-Γιουβέντους στους «4» του Champions League

Επανάληψη του περσινού τελικού έκρυβε η κλήρωση των ημιτελικών του CL ενώ μετά από δύο χρόνια τα ξαναλένε «Μονεγάσκοι» και «Μπιανκονέρι»

Ισπανικό εμφύλιο έκρυβε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Champions League καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Ατλέτικο σε μια επανάληψη του περσινού τελικού του Μιλάνου που βρήκε τη «Βασίλισσα» να κατακτά το 11ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Santiago Bernabeu» στις 2 Μαΐου ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο «Vicente Calderon» στις 10 Μαΐου.

Στο άλλο ζευγάρι, η Γιουβέντους θα αναμετρηθεί με τη Μονακό, ζευγάρι το οποίο διασταυρώνεται ξανά μετά τα προημιτελικά της σεζόν 2014-2015 που βρήκε τη Γιουβέντους να προκρίνεται στους «4» του θεσμού.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεχξαθεί στο «Louis II» στις 3 Μαΐου ενώ αντίστοιχα ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο «Juventus Stadium» στις 9 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η ομάδα που θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της 3ης Ιουνίου στο «Millennium» του Κάρντιφ θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Μονακό-Γιουβέντους.