Skip to main content

Ραγκούσης: Η Εκκλησία επιβάλλει τον εκφοβισμό της αντίθετης γνώμης

Η Εκκλησία της Ελλάδος αποφάσισε να αποστείλει εξώδικο για δηλώσεις του πρώην υπουργού περί ομοφυλόφιλων ιερέων και μητροπολιτών.

Για άσκηση μπούλινγκ εκ μέρους της Εκκλησίας έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την αντίδρασή της στις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος περί ομοφυλόφιλων ιερέων και μητροπολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία της Ελλάδος αποφάσισε να αποστείλει εξώδικο στον κ. Ραγκούση για το θέμα (δείτε εδώ).

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «ανάξια του κύρους της» την αντίδραση της Εκκλησίας, τονίζοντας ότι δεν ήταν εκείνος που τα έβαλε με την εκκλησία.

«Η εκκλησία τα έβαλε μαζί μου, προσπαθώντας να ασκήσει και ένα ιδιαίτερο μπούλινγκ», ανέφερε και χαρακτήρισε «πύρινη και ακραία προσβλητική» για εκείνον την αντίδρασή αυτή.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, σημείωσε ότι η άποψή του δεν αλλάζει και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει στην Εκκλησία, ούτε να πει ονόματα. «Η  εκκλησία ας κάνει ότι νομίζει. Νομίζω ότι είναι λάθος να επιβάλλει τον εκφοβισμό της αντίθετης γνώμης», ανέφερε.

«Είναι σωστό το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου και μακάρι να το ψηφίσει και η Νέα Δημοκρατία», τόνισε.