Skip to main content

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, στη β' ομάδα ο Τζαβέλλας!

Με απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς και του Λούμπος Μίχελ ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα προπονείται στο εξής με την Κ20 του Δικεφάλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ξέσπασμα του τεχνικού του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, με τις «βόμβες» που πυροδότησε για την απίστευτη ήττα, και τον τρόπο που αυτή ήρθε, από τον Ατρόμητο.

Το... μάρμαρο φαίνεται να πληρώνει ο νυν αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Γιώργος Τζαβέλλας. Όπως αποφάσισε ο Σέρβος προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, εφεξής, ο διεθνής αμυντικός θα προπονείται με την Κ20 του συλλόγου, «λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού για πειθαρχικούς λόγους». Να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς.

Από τη Μικράς Ασίας διαρρέεται ότι δεν υπάρχει ακόμα απόφαση τιμωρίας για άλλον ποδοσφαιριστή (σ.σ. ο Ίβιτς άφησε να εννοηθεί ότι ήταν περισσότεροι του ενός) και αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τζαβέλλας θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα κατά την θητεία του στον ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν επί ημερών Άγγελου Αναστασιάδη (2014-2015), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλάνταν Ίβιτς, εκείνη την περίοδο, ήταν τεχνικός στην Κ20 του Δικεφάλου.