Skip to main content

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ: Παραιτείται ο Αντώνης Τσαλόπουλος!

«Το ελληνικό volley δεν αντέχει υγιείς οικονομικά παράγοντες και σωματεία που διεκδικούν νίκες μέσα στο γήπεδο»,τονίζει ο πρόεδρος του ασπρόμαυρου ΤΑΠ

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό η ανακοίνωση του Αντώνη Τσαλόπουλου πως παραιτείται από την προεδρία του ασπρόμαυρου ΤΑΠ απηυδισμένος από τη διαιτησία των κ.κ Γεωργιάδη και Μυλωνάκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

«Μετά τη σημερινή αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μου από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, θέτω την  παραίτησή μου στη διάθεση του Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ. Σήμερα φάνηκε ότι το volley «ζήλεψε τη δόξα του ποδοσφαίρου» όπου οι διαιτητές είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Όπως αποδεικνύεται, ο χώρος του ελληνικού volley δεν αντέχει υγιείς οικονομικά παράγοντες και σωματεία που διεκδικούν τις νίκες μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση θα εκπληρώσω στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, αλλά δεν θα γίνω εγώ κομπάρσος σε μια παράσταση χιλιοπαιγμένη που όλοι γνωρίζουν το φινάλε της. Εγώ προσωπικά αλλά και ο ΠΑΟΚ επιλέγουμε να αφήσουμε τους άλλους να κυνηγούν «κάλπικες» νίκες.

Αντώνης Τσαλόπουλος».