Skip to main content

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στο Λας Βέγκας - Αναφορές για πολλά θύματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης του μακελειού είναι νεκρός

Η πανεπιστημιακή αστυνομία ανταποκρίνεται σε περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά στο Beam Hall του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο.

«Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά θύματα», σύμφωνα με το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας δήλωσε την Τετάρτη ότι ανταποκρίθηκε σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην τοπική πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, όπου φαίνεται να υπάρχουν πολλά θύματα, και στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ύποπτος είναι «νεκρός».

 

Οι αξιωματούχοι του πανεπιστημίου είπαν στους φοιτητές «τρέψτε, κρυφτείτε, παλέψτε» και δήλωσαν ότι η αστυνομία ανταποκρινόταν σε πρόσθετες αναφορές για πυροβολισμούς στη φοιτητική ένωση της Πανεπιστημιούπολης.

«Ανταποκρινόμαστε σε αναφορές για έναν ένοπλο στην Πανεπιστημιούπολη του UNLV κοντά στο BEAM Hall. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να υπάρχουν πολλά θύματα. Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή και σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες», έγραψε η αστυνομία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας, σε ανακοίνωσή της, δεν διευκρίνισε τις συνθήκες του περιστατικού ή την κατάσταση των θυμάτων, αλλά κάλεσε τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη γύρω από το Beam Hall, ένα κτίριο της πανεπιστημιούπολης που στεγάζει τη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και άλλες εγκαταστάσεις. Το πανεπιστήμιο ανήρτησε μήνυμα με το οποίο προέτρεπε τους φοιτητές να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Στην Ουάσινγκτον, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι παρακολουθεί την κατάσταση στο Λας Βέγκας.