Skip to main content

Πυροβολισμοί σε σύνδεσμο του Άρη στα Κύμινα

Πυροβολισμούς δέχτηκε τα ξημερώματα η είσοδος του κτηρίου όπου στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΡΗ, στα Κύμινα. Στη σύλληψη δύο υπόπτων προχώρησε η αστυνομία.

Πυροβολισμούς, πιθανότατα από κυνηγετική καραμπίνα, δέχτηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, η είσοδος του κτηρίου όπου στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΡΗ, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, που διερευνούν το περιστατικό. Τα γραφεία του Συνδέσμου ήταν, ευτυχώς, κλειστά. Προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές, στην τοιχοποιία του κτηρίου.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός 27χρονου και του 71χρονου πατέρα του. Ο πρώτος συνελήφθη ως ο δράστης των πυροβολισμών, ενώ ο πατέρας του για την παράνομη κατοχή του κυνηγετικού όπλου που χρησιμοποιήθηκε. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα ακριβή κίνητρα του δράστη.

Στο μεταξύ, ληστεία υπό την απειλή όπλου, διέπραξαν στη 1:40 τα ξημερώματα, σε καφενείο στην οδό Ολυμπιάδος στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, τρία άτομα. Οι άγνωστοι διέφυγαν πεζή, με λεία 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Τελευταία ενημέρωση 17:15