Skip to main content

Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στις 4.45 τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στην πόλη της Λάρισας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπι
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στις 4.45 τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στην πόλη της Λάρισας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα, όταν ομάδα τριών αγνώστων ανδρών και μίας γυναίκας μπήκε στο νυχτερινό κέντρο και φιλονίκησε με δύο αθίγγανους θαμώνες. Πάνω στον καυγά, ο ένας εκ των δραστών τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον έναν εκ των αθιγγάνων, τραυματίζοντάς τον στον αριστερό γλουτό και το δεξί μηρό. Ο έτερος εκ των θαμώνων τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, καθώς δέχτηκε χτύπημα από τους δράστες με τη λαβή του όπλου.

Μετά το επεισόδιο, η ομάδα των αγνώστων τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο βαρύτερα τραυματισμένος χειρουργήθηκε (του έβγαλαν τη σφαίρα από το πόδι) και παρέμεινε για νοσηλεία στην Ορθοπεδική Κλινική του ιδρύματος, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ από τα πρώτα στοιχεία η συμπλοκή αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.