Skip to main content

Πυροβόλησε τη συζυγό του και αυτοκτόνησε

Ένας 46χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Τετάρτη. Ένας 46χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του δράστη, όπου το τελευταίο διάστημα έμενε μόνος του. Οι πυροβολισμοί και οι φωνές που ακούστηκαν αναστάτωσαν τους γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία. Η γυναίκα έφερε τραύματα από σκάγια στην πλαγιοθωρακική χώρα, ενώ ο δράστης είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε από τους αστυνομικούς ακριβώς δίπλα στο θύτη, ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης είχε αγοράσει την κυνηγετική καραμπίνα προ μιας εβδομάδος από κατάστημα της Αλεξανδρούπολης.Το ζεύγος είχε τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13 και έξη χρόνων (δίδυμα) που ζουν με την μητέρα τους και την ώρα εκείνη απουσίαζαν.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.