Skip to main content

Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες αναμένονται σήμερα

Τέλος ο ανοιξιάτικος καύσωνας καθώς από σήμερα θα πέσει η θερμοκρασία, ενώ θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα βορειανατολικά το πρωί.

Τέλος ο ανοιξιάτικος καύσωνας καθώς από σήμερα θα πέσει η θερμοκρασία, ενώ θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα βορειανατολικά το πρωί, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Οι άνεμοι θα πνέουν 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ στα ανατολικά. 

Στη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες με πρόσκαιρες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα αρχικά αίθριος ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν στη Μακεδονία να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, ενώ μεμονωμένες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενησούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο στη δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα τοπικά πιθανόν να είναι ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.