Skip to main content

Πτώμα νεαρού άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία της Στυλίδας

Πτώμα νεαρού άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε σε παραλία της Στυλίδας λίγο πριν τη 1:00' τα ξημερώματα-'Eρευνες διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Λιμενικές και Αστυνομικές αρχές της Λαμίας, καθώς εντοπίστηκε πτώμα νεαρού άνδρα αγνώστων στοιχείων, σε παραλία της Στυλίδας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πτώμα βρέθηκε στη παραλία «Καλόγηρος» της Στυλίδας λίγο πριν τη 1:00΄ τα ξημερώματα. Ένα ζευγάρι που έκανε βόλτα στην παραλία είδε το πτώμα να επιπλέει μέσα στη θάλασσα σε απόσταση 10 - 15 μέτρων από την παραλία.

Αμέσως ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Στυλίδας το οποίο είναι σε πολύ κοντινή απόσταση. Οι λιμενικοί έτρεξαν στο σημείο και περισυνέλεξαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Οι πρώτες πληροφορίες κανουν λόγο για έναν νέο, ηλικίας 20 - 25 ετών. Ήταν ημίγυμνος και φορούσε μια σκούρα βερμούδα. Ήταν άσχημα χτυπημένος στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο κάτω χείλος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Λιμεναρχείο διεξάγει έρευνα προσπαθώντας να διασταυρώσει το πτώμα του άτυχου άνδρα με τις αντίστοιχες δηλωμένες εξαφανίσεις.