Skip to main content

Ψωμιάδης: Με προσωπικές επιθέσεις κρύβουν την έλλειψη προγράμματος

«Δεν τους ακολουθούμε στην δημαγωγία» ανέφερε ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας σημειώνοντας ότι με τις προσωπικές επιθέσεις οι ανθυποψήφιοί του επιχειρούν να καλύψουν την απουσία προγράμμα
Την απουσία προγράμματος επιχειρούν να καλύψουν με προσωπικές επιθέσεις και πολιτικούς ακροβατισμούς οι ανθυποψήφιοί του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Μόνο προσωπικές επιθέσεις, πολιτικοί ακροβατισμοί και αβάσιμες, αστείες κατηγορίες για έλλειψη έργου, με αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων. Αναρωτιέμαι, αυτό είναι όλο; Αυτό είναι το όραμα τους για την Κεντρική Μακεδονία; Εμείς δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο της δημαγωγίας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είμαστε πολύ κοντά στη νίκη, για αυτό πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», τόνισε κατά την ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΕ).

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στις προοπτικές ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας, επισημαίνοντας τον φυσικό πλούτο που διαθέτει. «Μπορούμε να πετύχουμε την προώθηση των αγροτικών προϊόντων του τόπου στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού, με προσεκτικό σχεδιασμό, με σωστή διαφήμιση, με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών φορέων της Πιερίας. Η προσπάθεια, όμως αυτή, απαιτεί ενότητα, ομοψυχία και συντονισμένη διεκδίκηση» σημείωσε.