Skip to main content

Ψωμιάδης: «Ένας είναι ο αρχηγός και εμείς είμαστε οι στρατιώτες»

Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στάθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος ζήτησε από τα στελέχη να στηρίξουν το νέο Πρόεδρο για να μην χωριστεί η παράταξη. «Ένας είναι ο αρχηγός και εμείς είμαστε οι στρατιώ
Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στάθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος ζήτησε από τα στελέχη να στηρίξουν το νέο Πρόεδρο για να μην χωριστεί η παράταξη. «Ένας είναι ο αρχηγός και εμείς είμαστε οι στρατιώτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ψωμιάδης συμφώνησε, όπως είπε, σε όλα με τον κ. Σαμαρά και επεσήμανε πως «μετά τις εκλογές της 29ης περάσαμε σε μια κρίσιμη διαδικασία. Ανθρώπινο και φυσιολογικό. Αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας πίκρανε. Και μας πίκραναν πολλά. Και να πω μπράβο στον πρόεδρο, γιατί είπε μια λέξη ..σφουγγάρι. Δεν είναι δυνατό να γυρνάμε πίσω. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να τρέξει πιο γρήγορα. «Πρόεδρε να τρέξουμε πιο γρήγορα με συντονισμό και αξιοπιστία».

Ο κ. Ψωμιάδης είπε «ναι» στον Καλλικράτη αλλά όχι με κομματικές μεθοδεύσεις, ενώ για το μεταναστευτικό είπε πως είναι θέμα της εθνικής μας ταυτότητας. Ζήτησε να μην γίνεται αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. «Να κάνουμε πράξη αυτά που υποσχεθήκαμε. Στη ΝΔ ορισμένοι στα 5,5 χρόνια φορούσαν τη μάσκα του καρδινάλιου. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε αλαζονικές συμπεριφορές και άθλιες παρεούλες. Και εμείς ως κυβέρνηση είχαμε ευθύνες. Η Μπακογιάννη μίλησε για αυλοκόλακες. Εγώ τα έλεγα χρόνια. Αυλοκόλακες υπήρχαν τα 5,5 χρόνια . Πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς αναστολές».