Skip to main content

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος φορ Κεσέρου (vids)

Ο Ρουμάνος διεθνής επιθετικός της Λουντογκόρετς αποτελεί στόχο του «Δικεφάλου» καθώς βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα των ανθρώπων της ομάδας

Το όνομα του Κλαούντιου Κεσέρου ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, με τον 31χρονο Ρουμάνο επιθετικό να είναι από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του «Δικεφάλου».

Ο Ρουμάνος διεθνής ναι μεν αγωνίζεται στη βουλγάρικη Λουντογκόρετς, όμως το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει ακόμα, κάτι που δίνει περιθώρια στον ΠΑΟΚ να κινηθεί χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει μεγάλα ποσά στους Βούλγαρους.

Ο Κεσέρου φέτος έχει 12 γκολ και 9 ασίστ, ενώ πέρυσι σε 45 αγώνες είχε 30 γκολ και 4 ασίστ, πάλι με τη Λουντογκόρετς που παίζει μονίμως στην Ευρώπη έχοντας και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ  - και γκολ – μαζί της.
 
Τη σεζόν 2015-16 είχε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 28 συμμετοχές, ενώ μία χρονιά πριν με τη φανέλα της Στεάουα, σε 38 συμμετοχές είχε 28 γκολ και 5 ασίστ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει τους Πρίγιοβιτς και Κουλούρη στην επίθεση, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση «όχι» σε έναν παίκτη που θα αποτελεί μία σταθερή λύση στην κορυφή της επίθεσής του και έναν παίκτη που παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο, κάτι που φανερώνουν και τα παραπάνω νούμερά του.

Συν τοις άλλοις, ο Κεσέρου εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα της Ρουμανίας, όπου και έχει 22 συμμετοχές και 6 γκολ.