Skip to main content

Ψάχνει γκολ για την πρόκριση ο Ολυμπιακός στην Τουρκία

Την πρόκριση στους «16» του Europa League κυνηγούν απόψε οι «ερυθρόλευκοι» στην Άγκυρα - Χωρίς σημαντικά προβλήματα η ομάδα του Μπέντο

Κρίσιμη ρεβάνς, σήμερα για τον Ολυμπιακό, στην Τουρκία. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Οσμανλίσπορ, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League (18:00, Cosmote Sport 2), ύστερα από το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ωστόσο έπρεπε να προετοιμάσει τους παίκτες του για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα που σχετίζονται από τη μία με τον κακό αγωνιστικό χώρο και από την άλλη με την εχθρική ατμόσφαιρα που τους περιμένει από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Όλα αυτά τα γνωρίζει ο Πορτογάλος προπονητής και έχει προετοιμάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις στους επικριτές τους (για άλλη μία φορά) μετά την ήττα από την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Όσο για την 11άδα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λεάλι. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέτσος με τον Μαρτίνς, με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα άκρα.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Μανθάτης, Νικολάου, Ρομαό και Σκαφίδας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Βιάνα και ο τραυματίας Παρέδες.