Skip to main content

Διακοπές νερού για άλλες 24 ώρες σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Προβλήματα υδροδότησης στο επόμενο 24ωρο σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης εξαιτίας σοβαρής διαρροής στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΑΘ.

Προβλήματα στην υδρόδοτηση σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης θα σημειωθούν για το επόμενο 24ωρο εξαιτίας σοβαρής διαρροής στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί την πόλη με νερό από τις πηγές Αραβησσού, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

Η ΕΥΑΘ επισημαίνει ότι τα συνεργεία της εργάζονται εντατικά ήδη από το απόγευμα στο σημείο και θα συνεχίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες διευθετήσεις στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, ώστε να υπάρξει καλύτερη κατανομή του διαθέσιμου νερού σε όλες τις περιοχές.

Ο κεντρικός αγωγός της Αραβησσού τροφοδοτεί με 80.000 - 90.000 κ.μ. νερού την ημέρα το δίκτυο της Θεσσαλονίκης, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 50% της συνολικής τροφοδοσίας της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι έχουν γίνει αναφορές στη Voria.gr για προβλήματα υδροδότησης, διακοπές νερού ή μειωμένη πίεση, σε περιοχές του κέντρου, σε Χαριλάου, Τούμπα, δυτικές συνοικίες όπως οι Αμπελόκηποι, Μενεμένη κ.α.