Skip to main content

Προβλήματα και πάλι στο «Μακεδονία» - Μέσω Καβάλας πτήση της Ryanair

Υπήρξαν καθυστερήσεις στις αφίξεις των πτήσεων ενώ αεροσκάφος της Ryanair που έρχονταν από την Ιταλία προσγειώθηκε στην Καβάλα.

Προβλήματα σημειώνονται και σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με καθυστερήσεις, εκτροπές και ακυρώσεις, λόγω της ομίχλης στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν καθυστερήσεις στις αφίξεις των πτήσεων ενώ αεροσκάφος της Ryanair που ερχόταν από τη Ρώμη, προσγειώθηκε στην Καβάλα.

Σε επικοινωνία που είχε η Voria.gr με την Ryanair, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η πτήση από Ρώμη προς Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Ρώμη με αριθμό FR 7068, «αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Καβάλας λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο Μακεδονία».

Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, «το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν από και προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο».

«Η Ryanair ζήτησε ειλικρινά συγνώμη στους επιβάτες που επηρεάστηκαν από την αλλαγή του καιρού, η οποία δεν ήταν στον έλεγχο της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ryanair.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ανακοίνωση για εκτροπή των υπόλοιπων πτήσεων της Ryanair από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο σύμφωνα με αναγνώστες της Voria.gr, οι υπόλοιπες πτήσεις της Ryanair την συγκεκριμένη ημέρα ακυρώθηκαν.