Skip to main content

Προβλήματα υδροδότησης σήμερα και αύριο στη δυτική Θεσσαλονίκη

Το μαρτύριο της σταγόνας θα περάσουν εν μέσω θέρους κάτοικοι των περιοχών της δυτικής Θεσσαλονίκης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΕΥΑΘ.

Το μαρτύριο της σταγόνας θα περάσουν εν μέσω θέρους κάτοικοι των περιοχών της δυτικής Θεσσαλονίκης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΕΥΑΘ για σύνδεση αγωγού στην περιφερειακή οδό.  
Συγκεκριμένα, σήμερα από τις 21:00 έως αύριο στις 12:00 (το μεσημέρι), θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης αγωγού Φ700 στη συμβολή των οδών Ακαδήμου (παράπλευρη της εσωτ. Περιφερ. Οδού) και Κωνσταντινίδη (Νέα Πολιτεία Ευόσμου).

Λόγω των ανωτέρω εργασιών, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Τρίτση, Ωραιοκάστρου, Καραολή και Δημητρίου, Μ.Αλεξάνδρου, Μαιάνδρου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δ.Δ Κορδελιού-Ευόσμου.

Επίσης, στην περιοχή της Ευκαρπίας θα υπάρξουν πιθανά προβλήματα υδροδότησης από τις 22:00 έως την Τετάρτη στις 9:00 και πιθανή διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Τέλος, θα υπάρξουν πιθανά προβλήματα υδροδότησης την Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι, στις περιοχές της Πολίχνης, των Μετεώρων και των Πεύκων.

Διευκρινίζεται ότι οι ως άνω εργασίες είναι αναγκαίες και απαραίτητες για τα έργα που εκτελεί η Εγνατία Οδός στην Εσωτερική  Περιφερειακή Οδό.