Skip to main content

Προβάδισμα τελικού με ανατροπή η Ρεάλ, 2-1 τη Μπάγερν στο Μόναχο (vid)

Η «Βασίλισσα» υποχρέωσε τους Βαυαρούς στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα στον θεσμό με τον Ρονάλντο να μένει χωρίς γκολ έπειτα από 11 σερί παιχνίδια!

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπάγερν Μονάχου με 1-2 στην «Allianz Arena» για την ημιτελική φάση του Champions League.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας άνοιξαν το σκορ στο 28΄όταν Ροντρίγκες έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Κίμιχ και αυτός προσπάθησε να βγάλει σέντρα που όμως κατέληξε… σουτ και στα δίχτυα του Νάβας για το 1-0 με τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα να φέρει ευθύνη.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης απάντησε στο 44΄όταν ο Μαρσέλο έπιασε σουτ στην κίνηση με το αριστερό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ούλραϊχ για το 1-1.

Η κίνηση του Ζιντάν να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Ασένσιο αντί του Ίσκο απέδωσε καρπούς καθώς στο 57΄ο νεαρός άσος των «μερένχες» εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ραφίνια, έκλεψε τη μπάλα και συνδυάστηκε με τον Βάσκες που του πάσαρε ξανά και εκείνος με αριστοτεχνικό πλασέ νίκησε τον πορτιέρε των Βαυαρών διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της μεγάλης αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου (Χάϊνκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ (34' Ζούλε), Χούμελς, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ (75' Τολισό), Χάμες Ροντρίγκες, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν (8' Τιάγκο Αλκάνταρα), Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ (67' Μπενζεμά), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο (83' Κόβατσιτς), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ, Ίσκο (46' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο.