Skip to main content

Πρώτοι στο 50ό Ράλλυ της ΔΕΘ οι Τσολακίδης - Δήμος (φωτο+video)

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Τσολακίδης-Δήμος που με τη στήριξη της Voria.gr κατέκτησαν την πρωτιά στο επετειακό 50ο Ράλλυ ΔΕΘ.

Πρώτος στο επετειακό 50ό Ράλλυ ΔΕΘ τερμάτισε ο Σωκράτης Τσολακίδης, μαζί με τον συνοδηγό του Χάρη Δήμο, που αγωνίστηκαν με τη στήριξη της Voria.gr. Tο Skoda Fabia R5 των Τσολακίδη-Δήμου έφτασε στον χώρο του τερματισμού, στη νότια πύλη της ΔΕΘ στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, δώσαμε θέαμα στον κόσμο και όλα ήταν φανταστικά», δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Τσολακίδης, μετά την κατοχύρωση της νίκης και πρόσθεσε ότι στη διάρκεια της διαδρομής υπήρχαν αρκετοί θεατές.

«Έδωσα το θέαμα που θέλει ο απλός θεατής, γιατί κι εμένα, από μικρό παιδί που πήγαινα στο βουνό, μου άρεσε το θέαμα. Βέβαια, όταν κυνηγάμε το χρονόμετρο, είναι δύσκολο να κάνουμε συγχρόνως και θέαμα, αλλά σήμερα είχαμε την πολυτέλεια να κερδίσουμε και τον κόσμο και την ράμπα» πρόσθεσε. 

Μετά από αυτήν την νίκη, ο Σωκράτης Τσολακίδης περνάει πρώτος στο πρωτάθλημα Ελλάδος και σε δύο εβδομάδες θα τρέξει στο Ράλλυ Φθινοπωρινό στην Κόρινθο. Εάν κερδίσει εκεί, θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος για το 2017.

Δείτε την τελική κατάταξη του ράλλυ εδώ.