Skip to main content

Πρώτος υποψήφιος για την προεδρία στη ΝΔ ο Τατούλης

Η ΝΔ έχει ανάγκη περισσότερο από κάθετι τον επανακαθορισμό των ορίων και των απόψεών της πάνω σε κρίσιμα θέματα, τόνισε ο κ. Τατούλης

Την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μετά την απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου στο κόμμα.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Τατούλης τόνισε πως «ασφαλώς και εμμένω» στην πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, συμπληρώνοντας ότι «καταλαβαίνω ότι πάμε πλέον σε μια διαδικασία εξελίξεων στο θέμα [...] αλλά νομίζω ότι εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπούν γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν μετά».

Σχετικά με το εάν συνιστά κώλυμα για την υποψηφιότητά του το γεγονός ότι δεν έχει βουλευτική ιδιότητα, ο ίδιος σημείωσε πως «υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα. Εκείνο που νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη περισσότερο από καθετί η Νέα Δημοκρατία είναι ο επανακαθορισμός των ορίων και των απόψεών της πάνω σε κρίσιμα θέματα».