Skip to main content

Πρωτοβουλίες τόνωσης της αγοράς από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενεργοποιεί τον εμπορικό κόσμο μέσω της επίδειξης μόδας που οργανώνει στις 30 Μαΐου.
Επίδειξη μόδας με την επωνυμία Fashion Show 2010 θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία  με την εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων μόδας του Κυριάκου Κερανόπουλου στις 30 Μαΐου με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κ. Γεώργιος  Γκιλής, επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι ο  σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν όλοι οι Χαλκιδικιώτες πως τα καταστήματα του νομού Χαλκιδικής δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από άποψη ποιότητας και τιμών τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.
   
Ο κ. Κερανόπουλος επεσήμανε ότι η βραδιά μόδας θα καλυφθεί από  ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης από όλη την Ελλάδα με στόχο να προβληθούν όχι μόνο οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, αλλά και η Χαλκιδική, ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι επιχειρηματίες που  θα μετάσχουν στην επίδειξη  αποσκοπούν να προβάλλουν την επιχείρησή και τα προϊόντα τους, όχι μόνο σε τοπικό αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω των παραγγελιών που αναμένουν ότι θα προκύψουν μετά τη βραδιά της εκδήλωσης.