Skip to main content

«Πρώτο πιάτο» σήμερα στους προημιτελικούς του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Με τη διεξαγωγή δύο αγώνων ξεκινά σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο εξ αυτών, στις 17:15, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη, στις 19:30, θα ακολουθήσει η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ οι πρώτοι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη με τη διεξαγωγή των δύο υπόλοιπων.

Οι σημερινές συναντήσεις αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες, αφού το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση στην οποία οι εκπλήξεις δεν είναι καθόλου σπάνιες.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ισοπαλία στα Γιάννενα (1-1) απέναντι στον ΠΑΣ και ο Αστέρας από δύσκολη ήττα (2-3) στην Τούμπα, αλλά ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί έναν από τους στόχους της περιόδου για κάθε καλή ομάδα της Λίγκας, οπότε αναμένεται δυνατή μονομαχία.

Στο Φάληρο ο Πάουλο Μπέντο είδε το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει με τις επιστροφές Ντα Κόστα, Ρομαό από το Κόπα Άφρικα και την προσθήκη των Παρέδες, Σισοκό, Ανσαριφάρντ.

Ο Ατρόμητος όμως αποτελούσε ανέκαθεν δύσκολο αντίπαλο και με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να κάνει σήμερα ντεμπούτο στον πάγκο του, στον οποίο επέστρεψε ύστερα από δύο χρόνια, αποτελεί ερωτηματικό για τους «ερυθρόλευκους».