Skip to main content

Πρώτο φαβορί των μπουκ για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, παρά το... χάντικαπ

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πριν ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα, να είναι φαβορί οι Θεσσαλονικείς

Μπορεί το πρωτάθλημα της Superleague να έχει μόλις λίγες μέρες που ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρείες έβγαλαν ήδη στη διάθεση των παικτών του στοιχήματος τις πρώτες αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας χρονιάς στην Ελλάδα.

Οι αποδόσεις, βέβαια, αναμένεται να υποστούν κάποιες -συνήθως μικρές- μεταβολές μέσα στο καλοκαίρι, αφού ακόμη οι ομάδες δεν έχουν προχωρήσει στον μετεγγραφικό τους σχεδιασμό. Τη δεδομένη στιγμή όμως οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ως πρώτο φαβορί τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να ακολουθούν.

Να σημειωθεί ότι τον ίδιο καιρό πέρυσι ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν τρίτο φαβορί, ενώ δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πριν ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα, να είναι φαβορί οι Θεσσαλονικείς. Υπενθυμίζεται, δε, ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα με... χάντικαπ, αφού έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση δύο βαθμών.

Συγκεκριμένα οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δίνονται σε απόδοση μεταξύ 2,00 και 2,10 στις δύο πρώτες εταιρείες που έχουν δώσει αποδόσεις, στις Winmasters και Stoiximan, ενώ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δίνεται αρκετά υψηλότερα, συγκεκριμένα στο 3,65 - 3,75, σχεδόν όσο και ο 3ος του φετινού πρωταθλήματος Ολυμπιακός (στο 3,75 και στις δύο εταιρείες).

Από εκεί και πέρα ακολουθεί σε πολύ μεγάλη απόσταση ο Παναθηναϊκός στις 25 με 26 μονάδες κι έπονται Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος.





Ακολουθούν οι πρώτες αποδόσεις που είχαν βγει, δείχνοντας τον Ολυμπιακό 2ο φαβορί, πάνω από την ΑΕΚ: