Skip to main content

Πρώτη συνεδρίαση για το 2018 και κοπή πίτας στον ΕΣΑΚΕ

Τα μέλη τους Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώθηκαν για την πορεία της προετοιμασίας του All Star Game, που θα διεξαχθεί το διήμερο 10-11/2 στην Πάτρα

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2018 πραγματοποίησε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώθηκαν για την πορεία της προετοιμασίας του All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί στην Πάτρα το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου, καθώς, επίσης, για τον προϋπολογισμό της διοργάνωσης.

Κατατέθηκε, επίσης, από την Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας το σχέδιο με την ονομασία «ΕΣΑΚΕ 2021/ Επικοινωνία 360ο » για την στρατηγική των τομέων Μάρκετινγκ και

Επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ της περιόδου 2018-21. Το σχέδιο εγκρίθηκε ομόφωνα επί της αρχής από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα κατατεθεί προς έγκριση η στρατηγική όπως θα έχει συναποφασιστεί από τις ΚΑΕ για να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. Το τυχερό φλουρί έπεσε στην ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola και τον εκπρόσωπο της Πολύδωρο Συρίγο. Το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο φλουρί θα διατεθεί από την ΚΑΕ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής της.