Skip to main content

«Πρωταθλητής ανακύκλωσης» το Starbucks της Αριστοτέλους

Το κατάστημα Νίκης & Αριστοτέλους ανακηρύχθηκε «Πρωταθλητής της Ανακύκλωσης Γυάλινων Συσκευασιών» από τον δήμο σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ

Βράβευση για τις επιδόσεις του στην ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών, στους ειδικούς κάδους (κώδωνες) της ΕΕΑΑ το τελευταίο εξάμηνο 2016, απέσπασε το κατάστημα Starbucks που βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. H βράβευση αυτή ήρθε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ.

Ο Χρήστος Νασκούδης, διευθυντής του καταστήματος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συστηματική και ενεργή συμμετοχή μας ως ομάδα, κατάστημα και εταιρία στην προσπάθεια ανακύκλωσης από τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, επιβραβεύτηκε  και εμπράκτως. Θα συνεχίσουμε αμέριστα την συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και στο μέλλον, καθώς η ανακύκλωση αποτελεί μία από τις κυριότερες προσπάθειες για την προστασία & το μέλλον του περιβάλλοντος μας».

Σχετικά με την Starbucks

Από το 1971, η Starbucks Coffee Company έχει δεσμευτεί την συλλογή και το καβούρδισμα, μέσω ηθικών διαδικασιών, υψηλής ποιότητας κόκκων καφέ arabica. Σήμερα, με χιλιάδες καταστήματα ανά τον κόσμο, η εταιρία αποτελεί τον κορυφαίο καβουρδιστή και πωλητή specialty καφέδων στον κόσμο. Μέσα από την σταθερή δέσμευσή μας για εξαιρετική ποιότητα και της αποστολής μας, φέρνουμε την μοναδική Εμπειρία Starbucks για κάθε πελάτη, σε κάθε φλιτζάνι. Για να μοιραστείτε κι εσείς την εμπειρία σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή να μας βρείτε online στο www.starbucks.com.gr.

Στη φωτογραφία ο Χρήστος Νασκούδης και η ομάδα του καταστήματος Starbucks Νίκης & Αριστοτέλους με το βραβείο «Πρωταθλητής της Ανακύκλωσης Γυάλινων Συσκευασιών».