Skip to main content

Πρωτάθλημα για γερά νεύρα

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο αυτά που βλέπει ο κόσμος στο προσβεβλημένο πρωτάθλημα τη Σούπερ Λίγκ, γιατί στις μικρότερες κατηγορίες συμβαίνουν κωμικοτραγικές
Ακόμα φωνάζουν οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα για τον αγώνα της Παρασκευής στην Κέρκυρα. Από μόνο του το γεγονός ότι καταλογίσθηκαν δυο πέναλτι και μια αποβολή σε βάρος του φιλοξενούμενου Αγροτικού Αστέρα είναι ένα δείγμα. Το σημαντικότερο είναι ότι οι φάσεις δικαιώνουν τους ανθρώπους της ομάδας του Ευόσμου. Η Κέρκυρα παρέμεινε αήττητη, έκανε την ανατροπή κερδίζοντας με 3-2 και συνεχίζει να οδηγεί το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει η παρουσία του κ. Καλογιάννη προέδρου της Κέρκυρας στην προεδρία της ένωσης, εκεί όπου ο κ. Ριαβόγλου πρόεδρος τους Αγροτικού είναι αντιπρόεδρος και ζήτησε από τον πρώτο να πάρει ξεκάθαρη θέση. Πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου αδικήθηκε κατάφορα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε την ποιότητα των γηπεδούχων και την προσπάθεια που γίνεται απ όλους στο νησί για επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το άλλο παιχνίδι που προκάλεσε σχόλια κάθε είδους ήταν αυτό της Καισαριανής. Επειδή το θέμα είναι λεπτό, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σ΄ αυτά που λέμε και γράφουμε. Ο αγώνας φράχτηκε στο κουπόνι και η απόδοση στοιχηματικά στην Ευρώπη ήταν αφύσικη. Ο 2oς της βαθμολογίας Εθνικός Αστέρας ηττήθηκε 1-2 από τον Πιερικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Κατερίνης απλά όλα θα ήταν καλύτερα αν έλειπαν όλα όσα προηγήθηκαν και έγιναν αντικείμενο έντονου προβληματισμού. Απλά, η δυσπιστία δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο χάσμα, πόλους με αποτέλεσμα το παιχνίδι εξουσίας να γίνεται ακόμα πιο «χοντρό».

Υ.Γ

Φοβερές ατάκες Κύρου Βασσάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθηναϊκή εφημερίδα. Ο πρώην διαιτητής και νυν διευθυντής ανάπτυξης διαιτησίας μίλησε για την επιρροή των «μεγάλων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.