Skip to main content

Πρόταση-πρόκληση Πατέρα σε Κόντη

Φωτιά βάζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Voria.gr, κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον εκτελεστικό διευθυν
Φωτιά βάζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Voria.gr κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον Γιάννη Κόντη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μάλιστα, σκέπτεται πολύ σοβαρά να αποδεχθεί την πρόταση του Ν.Πατέρα, ο οποίος φέρεται να έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του τους υπόλοιπους μετόχους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικότερα, με την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατέθεσε πρόταση στον Γιάννη Κόντη, για να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή (παρά την επιστροφή Αντωνίου ως διευθυντή ποδοσφαίρου), στη θέση του Κάρλος Φρέιτας.

Εντύπωση, ωστόσο, δεν προκαλεί η πρόταση αυτή καθαυτή, αφού είναι γνωστές οι καλές σχέσεις των δύο αντρών- άλλωστε και στο παρελθόν, σε ανύποπτο χρόνο, ο κ. Πατέρας είχε προτείνει στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟ, Γιάννη Βαρδινογιάννη τον κ. Κόντη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Το ζήτημα είναι ότι ο κ. Κόντης σκέφτεται σοβαρά να αποδεχθεί την πρόταση, κάτι που, αν τελικά συμβεί, θα προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στον κόσμο του Άρη.

Και αυτό γιατί ο νυν εκτελεστικός διευθυντής των κίτρινων, που κατέχει την πλέον επιτελική θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχει ο ίδιος εν πολλοίς δομήσει την ομάδα, θα εγκαταλείψει το καράβι, ενώ το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ηρεμία και τις ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Πολλά ερωτηματικά γεννά, βέβαια,  σε σχέση με τη σκοπιμότητά της, και το χρονικό σημείο της πρότασης, τρεις μέρες δηλαδή πριν τον αγώνα των δύο ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης.