Skip to main content

Πρόσβαση στην παραλία των Νέων Επιβατών για τα άτομα με αναπηρία

Τα άτομα με αναπηρία, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘’SEATRAC’ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχουν πρόσβαση στην παραλία των Νέων Επιβατών

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχουν πρόσβαση στην παραλία των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού τα άτομα με αναπηρία, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘’SEATRAC’’, που εφαρμόζει ο Δήμος, με στόχο την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των ΑμεΑ στις παραλίες μας.

Το σημείο εξυπηρέτησης των ατόμων αυτών βρίσκεται παραπλεύρως του καφέ-μπαρ  ‘’Mamabloom’’.

«Προσηλωμένοι στον κεντρικό στόχο της προνοιακής μας πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και σεβόμενοι τις καθημερινές ανάγκες των ατόμων αυτών για προσβασιμότητά τους στις ακτές, εφαρμόζουμε για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα αυτό, με στόχο να προσφέρουμε μια καλύτερη καθημερινότητα μέσα από την ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή στα κοινωνικά αγαθά. Επιδιώκοντας οι παραλίες μας να είναι ανοιχτές και καθαρές για όλους, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα και προσπαθούμε με τη συνδρομή μας να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής», δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.