Skip to main content

Πρόστιμο στον Καραγκούνη επειδή έκανε την… ανάγκη του

Ισπανικό δημοσίευμα πρόδωσε παίκτη του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε πως η ΟΥΕΦΑ τον τιμώρησε με πρόστιμο, επειδή έκανε την… ανάγκη του στη φυσούνα του Καμπ Νόου. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι ο Γιώρ
Ισπανικό δημοσίευμα πρόδωσε παίκτη του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε πως η ΟΥΕΦΑ τον τιμώρησε με πρόστιμο, επειδή έκανε την… ανάγκη του στη φυσούνα του Καμπ Νου. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπαρτσελόνα , αλλά δικαιολογεί τον εν λόγω «πράσινο», υποστηρίζοντας πως η ενέργειά του ήταν αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα.

«Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα», γράφουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Στη συνέχεια, εξηγούν τον λόγο που δεν πήγε… τουαλέτα: «Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του».

Το πρόστιμο έγινε γνωστό στον Παναθηναϊκό την περασμένη Πέμπτη (23/9) και η απόφαση πάρθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, ενώ το ποσό που καλείται να πληρώσει υπολογίζεται πως είναι κοντά στα 5.000 ευρώ...

Επίσης, οι Ισπανοί δίνουν ως παράδειγμα και τον Γενς Λεμάν στο Στουτγκάρδη-Ουνιρέα για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν στο 80λεπτό ο έμπειρος γκολκίπερ των Γερμανών έκανε την ανάγκη του πίσω από μία πινακίδα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι αλλαγές που έκανε ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ο Καραγκούνης αντί του Κατσουράνη στο 64ο λεπτό, ο Λουίς Γκαρσία αντί του Γκοβού στο 70ο λεπτό και τέλος ο Νίνης πήρε τη θέση του Λέτο στο 80’.

Από τον Παναθηναϊκό αναφέρεται πως ο... ένοχος είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά ούρησε κανονικά στην τουαλέτα που υπάρχει στη φυσούνα, απλά άργησε να γίνει η αλλαγή και για αυτό το λόγο του επιβλήθηκε πρόστιμο.