Skip to main content

Πρόστιμο 50.000 ευρώ από UEFA σε ΑΠΟΕΛ για τη σημαία της Χρυσής Αυγής

Οι άνθρωποι του κυπριακού συλλόγου τονίζουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Δεν την γλίτωσαν στον ΑΠΟΕΛ για την σημαία της Χρυσής Αυγής που ανήρτησαν οπαδοί του στην κερκίδα που τους φιλοξένησε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook ο κυπριακός σύλλογος θα κληθεί να πληρώσει στην UEFA το ποσό των 50.000 ευρώ. Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ τονίζει πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο που προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ομάδα μας καλείται να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για τις ενέργειες μεμονωμένων ατόμων που δεν αντιλαμβάνονται ότι το να παρουσιάζουν πανό με απαγορευμένο περιεχόμενο στις κερκίδες, είναι καταδικαστικό για τον ΑΠΟΕΛ και δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πληρώσει πρόστιμο €50,000 για την συγκεκριμένη ενέργεια. Αν θέλουν καποιοι να εκφράζουν τα πολιτικά τους πιστεύω ας το κάνουν εκτός των σταδίων.Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου ατόμου και επιφυλάσσει ολα τα νόμιμα της δικαιώματα».